Filmpje van de Punt 5 peuters, Kleine Machinist aan het werk!

De kinderen van KDV de Kleine Machinist hebben veel ontdekt in een leuke lessenserie bij Punt 5. Ze kwamen elke keer met hun prachtige bakfiets naar het kinderatelier. De serie had als thema “het weer”. Een van de extra begeleiders, een ouder van een van de kinderen, maakte een leuk filmpje op zijn mobiel! Het is erg leuk om te zien hoe een hele les verliep. Er zijn foto’s en passende muziek toegevoegd. We zijn erg blij dat wij het filmpje mogen tonen en gebruiken op onze website! Bedankt hiervoor!

Bekijk het filmpje! 3Juli2012?authkey=Gv1sRgCKbzlf7ltvnoTA

Dit bericht is geplaatst in NIEUWS!. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.