Moeder en kind expo 28 juni 2012

Moeder en kind expo

De expositie van “vals drukwerk”  is het vierde kunstproject dat wij draaien voor Sport& Activity in opdracht van de deelgemeente.
De kinderen waren heel trots op hun prachtige zelfgemaakte stempels, hun zelfgedrukte geld en hun valse paspoorten. Ook hadden de kinderen tijdens deze serie het museum voor oorlog en verzet bezocht, en daarop geinspireerd hun valse paspoorten en stempels gemaakt.
Nadat zij hun ouders en broertjes en zusjes hadden rondgeleid kregen alle deelnemers een PUNT 5 diploma.
Daarna begon de workshop; de kinderen hadden portretten geschilderd met als thema “wat wil je later worden” daarbij hadden ze zichzelf als volwassenen geschilderd en aan het werk. Zo hadden we 2 schooljuffen , een politievrouw te paard, een stewardes, een dame met een eigen kapsalon en een punt 5 docent (!). En nu waren de moeders aan de beurt, zij kregen juist als opdracht schilder jezelf op 8 jarige leeftijd. De moeders werden geholpen door hun eigen kinderen. Het was een bijzondere belevenis;  zie hier het resultaat…….
Dit bericht is geplaatst in NIEUWS!. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.