Conferentie Leren in een atelier: 1 + 1 = Kunst

Het KCR presenteert: een vernieuwende manier van leren

Op woensdag 18 november organiseert het KCR de conferentie Leren in een atelier: 1 + 1 = Kunst, over het programma Ateliers in School. In de afgelopen drie jaar zijn er 12 ateliers gestart op verschillende Rotterdamse scholen.

Datum: 18 november 2015

Tijd: 14.00 – 17.00 uur

Locatie: Valentijnschool, Gijsingstraat 51, 3026 Rotterdam en om 14:30 bij Punt 5!

Save the date Conferentie Leren in een atelier

 

Hoe breng je het experiment en het spel terug in leren? Dat onderzochten kunstenaars samen met leerkrachten in de ateliers. Deze zoektocht leverde een vernieuwende werkwijze op. De resultaten presenteren zij gezamenlijk tijdens deze conferentie. De conferentie vindt plaats op de Valentijnschool in Rotterdam van 14:00-17:00 uur. De kunstenaars en leerkrachten uit ‘Ateliers in School’ geven deze middag een kijkje in de keuken. Leer over deze vernieuwende werkwijze en ga er meteen mee aan de slag tijdens deze dag! Inschrijven kan hier!

Doe inspiratie op! Bekijk de video’s die het KCR maakte over de Ateliers in School. 

Dit bericht is geplaatst in NIEUWS!. Bookmark de permalink.