Nationale voorleesdagen!

 

Vandaag kwamen de peuters van  KDV „ De kleine machinist” bij ons atelier langs in het kader van de nationale voorleesdagen. Bij kinderatelier PUNT 5 zijn wij dol op prentenboeken en we vinden het super leuk om voor te lezen.

Kunstenaar Marion Rutten las het boek „kleine muis zoekt een huis” voor. Wat een geweldig spannend boek is vooral omdat er een gat zit in iedere bladzijde waardoor je al naar de volgende bladzijde kan gluren. Het werd een heel interactief voorlees spektakel de kinderen vonden het duidelijk een heel leuk en spannend boek.

Een gat in het papier…..  dat is  leuk om mee te spelen ! Je kan er  doorheen kijken of  je kan je hand erdoor doen. En natuurlijk kan je ook kijken hoe het is om erop te tekenen en schilderen. Dat is best heel leuk om eens te proberen!

holletje

Dit bericht is geplaatst in NIEUWS!. Bookmark de permalink.