Sport & Activity Expositie donderdag 10 november

DE  EXPOSITIE

Vandaag hadden we de eindexpositie van het project “dieren in de kunst”

Alle kinderen kwamen eerder om te helpen met de voorbereiding. Er was veel te zien; de lino’s ingelijst, de T shirts in de etalages, de schilderijen mooi ingelijst, de wasbeeldjes en een selectie van foto’s van de kinderen aan het werk. De kinderen waren heel trots, om hun werk zo mooi te zien hangen. Ze hielpen mee met limonade klaarzetten snoepjes verdelen en het versieren van van alles.
De expositie werd toen officieel geopend door Fred Burggraaf door samen met de kinderen het lintje open te maken.

Het was heel fijn om te zien dat van alle kinderen de ouders aanwezig waren, vaak ook nog met jongere broertjes of zusjes, dus het was gezellig druk.
De kinderen kregen allemaal een punt 5 diploma en werden zo een voor een in het zonnetje gezet.
Een prachtige afsluiting  van een leuk project met bijzondere kinderen.

Alle ouders bedankten ons voor de leuke lessen, de kinderen kregen al hun werk mee naar huis. Twee kinderen stromen door naar het vervolgaanbod van Punt 5.

Wel jammer dat de kinderen uit de buurt probeerde het feestje te verstoren door heel irritant gedrag naar de andere kinderen en het weg graaien van al het snoep. Het werd nog even erg ongezellig op het plein voor punt 5, politiebusje kwam nog toevallig voorbij, waardoor er toch een aantal kinderen besloten naar huis te gaan en het redelijk goed afliep.

Aanwezigheid: iedereen was er!

Dit bericht is geplaatst in NIEUWS! met de tags , , . Bookmark de permalink.