Expositie in het Zakkendragershuisje!

Vandaag was de opening van de expositie ‘Dromen van Delfshaven’.  De foyer van het Zakkendragershuisje was gevuld met trotse familieleden, vrienden en andere speciale gasten. De kunstwerken hebben allemaal het thema ‘dromen’. Er hangen etsen, zeefdrukken en beschilderde kussenslopen. Er zijn drie kunstenaars in de prijzen gevallen: Saïd, Rebel en Irene.

Van harte gefeliciteerd met jullie kunstprijs!

Wij zijn ontzettend blij met de grote opkomst bij deze feestelijke gelegenheid. Komend weekend zullen ruim 500 bezoekers van theaterfestival Wonderlijk Delfshaven deze expositie zien. Wij willen stichting Drijfzand ontzettend bedanken voor deze unieke kans om zo veel Rotterdammers kennis te laten maken met de kunstwerken van de kinderen van het atelier.

Dit bericht is geplaatst in NIEUWS!. Bookmark de permalink.