De kunstklas droomt!

Bij de kunstklas zijn we bezig met het thema ‘in de nacht’ en de eerste lessen zijn we helemaal in onze dromen gedoken! We hebben nagedacht over dit onderwerp en de kinderen zijn eerst in hun schetsboekjes los gegaan met ideeën en tekeningen. In wat voor droomwereld ben jij het liefst en hoe ziet die er uit? Is het een heel mooie of juist spannende droom? En wat voor gekke fantasie wezens kan je er tegen komen? In de tweede les mochten ze al die ideeën uiten op een kussensloop! Met textielverf en stukjes stof en vilt hebben ze prachtige droom kunstwerken gemaakt. Zo ontstonden er vliegende zwembaden, spannende monsters, zonnebloem fietsen en katten planeten. De kussenslopen kunnen 15, 16 en 17 september worden bezichtigd in een expositie in het Zakkendragers huisje. En naderhand kunnen de kinderen thuis slapend op hun kunstige kussensloop zelf de leukste dromen hebben.

Dit bericht is geplaatst in NIEUWS!. Bookmark de permalink.