Expositie en boekpresentatie ouderengroep

Vanochtend was de expositie en boekpresentatie van de ouderengroep. De cursisten hebben de afgelopen weken gewerkt aan het samenstellen van een gedichtenbundel. Ieder van hen heeft 1 of 2  gedichten uitgekozen en naar aanleiding daarvan met verschillende druktechnieken afbeeldingen gemaakt (voor een oplage van 8 handgemaakte boeken). Vandaag werd de inhoud van het boek tentoongesteld en werd het eerste gebonden boek gepresenteerd. Heel mooi om te zien hoe alle verschillende invalshoeken, technieken en persoonlijkheden tot zo’n fraai eindresultaat hebben geleid!
Naast het boek werd ook vrij werk van de cursisten getoond, en werken die zij maakten naar aanleiding van het thema Imaginair Landschap.
De ochtend werd afgesloten met een workshop stiftdruk. Dank aan iedereen die is komen kijken!

Dit bericht is geplaatst in NIEUWS!. Bookmark de permalink.