Buitenschilder les nicolaasschool

Donderdag 12 mei zijn we met bijna 90 kinderen van de Nicolaasschool buiten gaan tekenen en schilderen. Zij maakte eerst potlood tekeningen met behulp van een kadertje van de Schie en de bruggen.  (Is dat de zee ? vroeg een kind) Daarna liepen we naar historisch Delfshaven waar de verfdoosjes voor de kinderen al klaar stonden en we echt een aquarel konden maken. En als je tekent dan zie je meer…. Na afloop keken de kinderen hun ogen uit en zagen opeens  prachtige trapgeveltjes en vogels en de rivier op een heel andere manier.

Met heel veel dank aan onze onmisbare vrijwilligers; Biba, Osanne, Lucas en Deciana en natuurlijk Edith Spanings van de Nicolaasschool zonder wiens hulp wij (Marion en Michelle van PUNT 5 ) deze workshops niet konden geven.

Dit bericht is geplaatst in NIEUWS!. Bookmark de permalink.