Buiten expositie in de vakantie! #publiekewerkenrotterdam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is nu schoolvakantie maar er is nog een stoere expositie tijdens de vakantie!!!  De 8 kinderen die meedoen met #publiekewerkenrotterdam hebben een hele stoere buiten expositie. De posters die gemaakt zijn van hun werk hangen door heel Rotterdam! waar????? dat kan je zien op dit kaartje; https://publiekewerkenrotterdam.nl/?page_id=1391 Gelukkig is er ook een plek waar alle 650 posters bij elkaar hangen en dat is de Maastunnel; het voetgangers gedeelte als je daar doorheen wandelt zie je een expositie van wel 650 posters- prachtig! everything is possible

En er is ook nog een boekje gemaakt van alle kunstwerken, wat een leuk aandenken, dank aan de organisatie!

 

Dit bericht is geplaatst in NIEUWS!. Bookmark de permalink.