Grafisch Lyceum

Deze week hebben we met alle derde klassen van het Grafisch Lyceum vmbo zeecontainers geëtst. We vroegen aan de leerlingen wat ze mee zouden willen nemen in hun zeecontainer als ze gaan verhuizen naar een onbekende plek. Iedereen kreeg een eigen etsplaatje. Dit stond symbool voor hun zeecontainer. De resultaten waren uiteenlopend. We vonden het mooi om te zien dat er zoveel verschillende dingen werden getekend. De leerlingen kwamen met huizen, anime, huisdieren, telefoons maar ook kledingmerken, familie of zichzelf. De leerlingen hebben hard gewerkt en we zijn trots op het mooie eindresultaat!

Dit bericht is geplaatst in NIEUWS!. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.