Kinderdrukkerij op atelierbezoek!

Vandaag gingen de kinderen van de kinderdrukkerij op excursie naar het atelier van Inez Smit. Zij maakt abstracte schilderijen en de kinderen mochten kijken hoe en waar een kunstenaar werkt. De reis erheen met de metro was al een heel avontuur. In het atelier hadden de kinderen heel veel vragen en die mochten ze allemaal stellen. Wat voor kwasten gebruikt Inez? En wat voor verf? Hoelang doe je over een schilderij? Hoe maak je een ontwerp? Waar gaat het schilderij eigenlijk over? Ook atelier-genoot en collega Piet wilde de kinderen zijn werk laten zien en de velen vragen beantwoorden. Er was ook nog tijd voor het maken van een tekening in hun tekenboekjes en toen moesten we alweer terug naar het atelier.

Dit bericht is geplaatst in NIEUWS!. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.