Rijksmuseum selecteert 5 leerlingen van Punt 5!

Beste inzender,

 

Sadiyo!
Assiye!
Ensar!
Safae!
Lisi!

Hartelijk bedankt voor je inzending voor de tentoonstelling Lang Leve Rembrandt. Het Rijksmuseum ontving tussen 1 februari en 31 maart 2019 maar liefst 8.390 inzendingen voor deze zomertentoonstelling, allen geïnspireerd op Rembrandt.

De afgelopen weken hebben er meerdere bijeenkomsten plaatsgevonden waarin de jury, met hulp van een selectiecommissie, alle ingestuurde kunstwerken aandachtig heeft bestudeerd. We zijn verheugd je te kunnen melden dat de jury jouw kunstwerk heeft geselecteerd voor de finaleronde! Gefeliciteerd!

Dit kregen we vandaag binnen! We zijn supertrots op 5 van onze leerlingen die zijn geselecteerd! We houden jullie op de hoogte!

 

Dit bericht is geplaatst in NIEUWS!. Bookmark de permalink.