PERSBERICHT! We bestaan 20 jaar!


Bospolder-Tussendijken staat in de belangstelling. Zelfs de koning was er onlangs. Zoveel aandacht is nooit zomaar. Er moeten dingen beter in Bospolder-Tussendijken maar er zijn ook echte pareltjes. Kinderatelier Punt 5 is zo’n pareltje, al 20 jaar en daar zijn we trots op!

Op woensdag 6 maart vieren we onze verjaardag!

We vieren het met de kinderen, leerlingen, oud-leerlingen, fans van het kinderatelier, oud-PUNT 5-ers, ouders van kinderen die bij ons les hebben, juffen en meesters van de scholen en iedereen die zich betrokken voelt bij Punt 5,

Het belooft een bijzondere middag te worden. Zo zal niemand minder dan Said Kasmi wethouder Onderwijs, Cultuur en Toerisme, het eerste exemplaar van ons jubileumboek uitreiken.
Een boek vol met anekdotes van kinderen die nu les hebben, oud-leerlingen, ouders, mensen uit de wijk, directeuren van basisscholen, juffen, meesters, iedereen die echt betrokken is of was bij Punt 5.

Daarnaast zijn er workshops voor jong en oud, waarbij de begeleiding dit keer in handen is van onze eigen leerlingen: kinderen zullen de workshops geven.

De mooiste, leukste, knapste, liefste, creatiefste en meest bijzondere kunstwerken gemaakt in ons prachtige atelier worden aan het einde van de middag geveild voor het goede doel: de Stichting Tekenen voor Kinderen.

Wanneer: woensdag 6 maart 2019 van 14:00- 19:00
Waar: Punt 5, De Fabriek van Delfshaven, Mathenesserdijk 418 B/C Rotterdam

Programma:
13.30 – 14:00 uur Inloop & start workshops
14:00 – 14:30 uur Uitreiking van het eerste exemplaar jubileum boek:
Kleine kunstenaars grote werken- 20 jaar Punt 5 kinderatelier door wethouder Kasmi.
14.30 – 19.00 uur Vervolg workshops & lekkere hapjes & drankjes & verkoop van werken & reünie oudleerlingen & presentatie van filmpje over PUNT 5 & expositie & lollies & reünie oud-PUNT 5-ers

Voor meer info: info@marionmarion.nl www.kinderatelierpunt5.nl

Dit bericht is geplaatst in NIEUWS!. Bookmark de permalink.