De kinderdrukkerij op excursie naar architectenbureau MVRDV!

Vandaag gingen wij op excursie bij architecten buro MVRDV – met de metro. We werden met open armen ontvangen, de kinderen werden als VIPS behandeld zo erg lief! Eerst kregen wij een rondleiding door het bureau van Liesbeth Meijer en werd er gekeken naar een aantal ontwerpen en maquettes zoals die van “de markhal” en “het collectie gebouw”, “de sax” . Daarna maakte de kinderne kennis met Nathalie de Vries de architect en mede oprichter van dit bureau.. De kinderen hadden hun ontwerpen die ze eerder hadden gemaakt in t atelier meegenomen en Nathalie de Vries heeft met ieder kind zijn of haar ontwerp besproken en tip en complimenten gegeven. Daarna stond er een geweldige knutseltafel voor ons klaar met van alles om geweldig mooie maquettes te bouwen- piepschuim, karton, gekluerd papier, verf, stiften, lijm, maar ook kleine boompjes- poppetjes- mos- “gras” en we mochten snijden met een gloeidraadbrander. Er waren ook 2 stagiaires die de kinderen gingen assisteren, het werd al snel een bruisend atelier! We kregen ook limonade en koekjes.

De kinderen hebben heel hard en geconcentreerd gewerkt aan hun maquettes en de tijd vloog om! Het was een geweldige middag!

Dit bericht is geplaatst in NIEUWS!. Bookmark de permalink.