De Kinderdrukkerij zomerexpositie 28 juni!

Gezellige druk bezochte opening van onze expositie van de Kinderdrukkerij! Het atelier stroomde weer vol met trotse ouders en grootouders, maar behalve een feestje hadden we ook een beetje een verdrietig moment omdat 3 kinderen ( Yamile, Rylan en Melissa) na de zomer vakantie moeten stoppen met PUNT 5 omdat ze naar de middelbare school gaan. Twee van onze talentvolle leerlingen gaan naar de kunstklas van het Rotterdams lyceum- dus ze stoppen niet met kunst maken en daar gaan we vast nog veel van horen. Alle kinderen kregen van onze voorzitter Lida Verinmeier een kadootje (een gouden tekenpop om thuis te oefenen ) en van Marion een diploma. Er werd een leuke teken-workshop gegeven door Rylan en alle kunstwerken werden bewonderd door de familie van onze jonge kunstenaars.

Dit bericht is geplaatst in NIEUWS!. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.