Dubbelportret van wethouders!

Een bijzondere workshop vandaag. We gingen met vier kinderen van de Imeldaschool ‘live’ twee wethouders schilderen bij de KCR. Dat was best een uitdaging binnen een uur! Het doel was twee dubbelportretten. Aan de ene kant waren de kinderen aan het schilderen en achter de draaiwand waren de wethouders in gesprek. Na een uur werd de muur open gedraaid en kon iedereen zien wat het resultaat van de kunstwerken was geworden en werden de kunstwerken overhandigd aan de wethouders. Het leek wel een tv show! Allemaal fotografen en veel mensen die met de kinderen en de schilderijen op de foto wilde gaan.

De kinderen vonden het super leuk om te doen en komen binnenkort een keer bij PUNT 5 een schilderij maken dat ze dan wel zelf mogen houden!

Dit bericht is geplaatst in NIEUWS!. Bookmark de permalink.