Kadefestival 2016, Punt 5 workshops

Op zondag 28 augustus stonden wij op het kadefestival, een wijkfestival aan de Schie in onze super leuke wijk Delfshaven! Wij gaven daar een workshop voor kinderen en het leek ons leuk om iets met de prachtige locatie te doen, dus gingen we “Schilderen aan de kade”. Echt schilderen aan ezels en op doekjes en met als inspiratiebron de Kade 🙂
De kinderen vonden het heerlijk om te doen en we zagen schilderijen ontstaan met daarop: de Schie en alles eromheen, de boten, de bruggetjes, het water, eendjes, het kroos, de 2 mannen van de lifeguard, meerpalen, de trappetjes en natuurlijk de kade zelf. Gelukkig hadden we schitterend weer.

Zie ook de mooie foto’s gemaakt door Punt5 fotograaf Hans van Wel.

Dit bericht is geplaatst in NIEUWS!. Bookmark de permalink.