Laan Irodjojo gastinspirator bij de kinderdrukkerij!

De kinderen van de kinderdrukkerij zijn bezig met schilderijen met het thema: gebouwen en landschap. Ter inspiratie hadden zij de vorige les het werk bekeken van kunstenaar Laan Irodjojo – Laan maakt grote schilderijen van Rotterdamse gebouwen en hij heeft een heel strakke stijl van schilderen. De Kinderen vonden zijn werk erg mooi. Helemaal bijzonder is het dat Laan een kunstenaar is met een verstandelijke beperking hij werkt bij atelier Herenplaats, Laan kan niet echt praten hij communiceert anders. Deze week hadden we een verrassing want Laan was zelf in ons atelier aan het schilderen zodat de kinderen konden zien hoe je dat nu precies aanpakt zo’n groote schilderij. Laan heeft gedemonstreerd hoe hij werkt met inktlijntjes tussen de kleurvlakken en verder hebben de kinderen en Laan samen lekker staan schilderen in het atelier- daar hoef je verder weinig bij te praten natuurlijk 🙂

Dit bericht is geplaatst in NIEUWS!. Bookmark de permalink.