Uitwisselingsproject met Mexico!

De kinderen van De Kinderdrukkerij werken aan een heel speciaal uitwisselingsproject met kinderen uit Mexico, in samenwerking met Songo Komuna. De kinderen werken gedurende 3 workshops aan dezelfde thema’s in beiden landen. Het thema was „Je huis, je familie” . Wij sturen dan de de kunstwerken per post naar Mexico toe en andersom , we werken  verder aan elkaars werkstukken, het is een tweeluik! Woensdag 1 oktober en 8 oktober hebben de kinderen hard gewerkt aan hun ontwerpen en hiervan etsen gemaakt. De etsen hebben zij zo afgedrukt dat de helft van het vel leeg bleef, voor het kind uit Mexico. Daarna hebben we alle half lege vellen in een postpakket gestopt, het geheel prachtig versierd en naar Mexico  verstuurd!
En nu maar wachten bij de brievenbus wat er terug komt, spannend…..

unnamed-11

 

Meer over dit prachtige project lees je hier!

Dit bericht is geplaatst in NIEUWS! met de tags , . Bookmark de permalink.