En de winnares is…

Natuurlijk hebben ze allemaal een beetje gewonnen, dat kun je wel zien! De lino met de meeste stemmen komt op de grootste muur van het Electrahuisje aan de Mathenesserdijk! We hebben iedereen die maar wilde, vooral de buurtbewoners rondom de Mathenesserdijk, de kans gegeven om hun stem uit te brengen. Frits Gronert, voorzitter bestuur Punt 5 en Galerie Atelier Herenplaats was samen met Michiel van der Pols van de Stadsmarinier Delfshaven en Patrick Boel  van de Buurcooperatie Mathenesserdijk de jury. En… Maud, tweede van links boven, heeft de meeste stemmen gekregen! In totaal zijn er 201 stemmen uitgebracht! Fantastisch, iedereen bedankt! Op 26 februari 2014 zal burgemeester Aboutaleb het Electrahuisje aan de Mathenesserdijk onthullen… Het huisje zal dan een nieuwe look hebben… We houden jullie op de hoogte!picstitch

Bekijk op hun eigen pagina hoe de middag er uit zag!

Dit bericht is geplaatst in NIEUWS!. Bookmark de permalink.