Schrijf je in voor Sport & Activity!

kinderen (7-10 jaar) kunnen zich weer inschrijven voor een nieuwe serie kunstlessen bij PUNT 5- iedere donderdagmiddag van 15:30-17:00 – Via de Sport& Activity website (zie link) en het is gratis voor kinderen uit Delfshaven!!!

 

Nieuw seizoen Sport & Activity City Delfshaven: Schrijf je in!
door SportActivity Delfshaven  op donderdag 18 augustus 2011 om 12:11

Het nieuwe seizoen van SportActivity Delfshaven gaat van start op 5 september 2011. Dit seizoen bestaat het aanbod uit sportieve, culturele en groene activiteiten. Er is badminton, basketbal, tennis, zumba, schaken, crea, toneelles, schilderles, fotografie, beeldentocht in je buurt, dieren verzorgen en nog veel meer!

Meld je aan via het inschrijfformulier in het vrolijke programmaboekje. De boekjes worden verspreid via de (meeste) scholen en zijn ook te vinden op de balie van de Stadswinkel Delfshaven, Looiershof 1, Sportcentrum West, Sportcentrum Vreelust, bilbliotheek Delfshaven en de wijkcentra.

De activiteiten zijn bedoeld voor kinderen uit groep 3 tot en met groep 8 in Delfshaven.

Aanmelden kan ook via: infomijnsport@gmail.com

Dit bericht is geplaatst in NIEUWS!. Bookmark de permalink.