Sport & Activity City Delfshaven

Vandaag was het de eerste les  van het kunstproject: dieren in de kunst dat wij geven in het kader van het “Sport & Activity City Delfshaven” programma. Kinderen uit de deelgemeente kunnen gratis een project van 9 lessen volgen in een activiteit naar keuze, en dat kan ook teken en schilderles zijn bij punt 5 kinderatelier. Bekijk hier hun eigen pagina: “Sport & Activity City Delfshaven”

We hebben de tekenstoelendans gedaan (tekenen en dan rennen op muziek), tekenen naar de waarneming, demonstratie arceren
Het waren drie heel lieve kinderen en super gemotiveerd , kinderen die altijd thuis tekenen en heel graag les willen en ik was onder de indruk van het niveau.
zie bijgevoegde foto’s voor sfeer beeld en tekeningen.
Helaas was het met de werving niet helemaal goed gegaan in plaats van 10 kwam er maar 1 kind en  9 telefoontjes later bleek dat de ouders geen idee hadden dat het al was begonnen, en het erg jammer vonden ; gelukkig waren er twee ouders die hun kinderen alsnog kwamen brengen. Volgende week loopt alles hopelijk goed en kunnen we met 12 kinderen verder!
Dit bericht is geplaatst in NIEUWS! met de tags . Bookmark de permalink.