Publieke werken Rotterdam

Wij doen mee aan een Rotterdamse wedstrijd!  De kids hebben keihard gewerkt om hun prachtige werken op tijd in te zenden. Wat een geweldige zelfportretten hebben ze gemaakt!! Ik zie ze al hangen in de Rotterdamse buitenruimte… want we kregen op 14 juni te horen dat ze allemaal zijn geselecteerd voor de buitenexpositie!

GEFELICITEERD,  Berkay, Caiden, David, Lisi, Nisa en Nisa, Safae en Suzan!

We zijn heel erg trots!


Over Publieke werken:

Publieke Werken is een buitenexpositie door heel Rotterdam met werk van ruim 600 beeldend kunstenaars, vormgevers, fotografen, illustratoren en beeldmakers op de buitenreclameborden. Dit jaar zijn ook werken van kinderen en jongeren opgenomen in de selectie.
Publieke Werken is te zien van 1 juli tot en met 1 aug
Buitenexpositie in Rotterdam

Publieke Werken is te zien van 1 juli tot en met 1 augustus door heel de stad Rotterdam. De exacte locaties worden nog bekend gemaakt.

Expositie in de Maastunnel

Vorig jaar hingen veel werken in tunnels door heel de stad, dat zag er fantastisch uit. Dit jaar kozen we daarom de meest iconisch tunnel van Rotterdam – de tunnel der tunnels – als plek waar alle 600 werken als geheel te bekijken zijn: een expositie in de Maastunnel. Van 1 juli tot en met 1 augustus is deze expositie gratis te bezoeken in de voetgangerstunnel van de Maastunnel.

 

PUBLIEKE WERKEN ROTTERDAM 2021