Internationale Schakel Klas

Sinds 2017 zijn we gestart met een nieuwe doelgroep, ISK (Internationale Schakel Klas). Verschillende kinderen uit allerlei landen en wat vinden ze het atelier leuk! Beeldende kunst is een internationale taal!


Internationale SchakelKlas van de Talmaschool

“Feyenoord!” riepen de kinderen toen we een filmpje lieten zien over Rotterdam.
Deze kanjers van de internationale schakelklas van de Talmaschool voelen zich al echte Rotterdammers. Dit was ook te zien aan hun prachtige etsen. Sommige gaan over Syrie en sommige over Rotterdam. De kinderen kwamen via de weekenschool on tour bij ons in het atelier lessen volgen.


Internationale schakelklas lg2, Wolfert van Borselen College

Super stille, lieve en talentvolle leerlingen vandaag van ISK internationale schakelklas lg2 van het Wolfert van Borselen College. Wij als PUNT 5 docenten waren echt verrast door de prachtige etsen die wij zagen ontstaan. En wij zien toch best veel etsen voorbij komen 🙂 En wat een talenten!


Vandaag gaven we een workshop monotype, jezelf als superheld, in Amsterdam aan kinderen van de “wereldklas” van de weekendschool. Het gaat om kinderen die nog maar net in Nederland zijn. Het beeldmateriaal van de superhelden viel in de smaak: spiderman, cyclops Phoenix. Er werd heel geconcentreerd gewerkt en het lokaal veranderde al gauw in een bruisende drukkerij!

Volgende keer bij ons?