Griekse mythen Sport & Activity les 5 serie 3

Geinspireerd op het verhaal van Pegasus, het gevleugelde paard, zijn de kinderen ook fantasie dieren gaan maken. We bekijken verschillende afbeeldingen uit de kunstgeschiedenis en praten over niet-bestaande dieren. We demonstreren het boetseren met was en helpen een beetje met het vastzetten van de frames. De kinderen vinden heet erg leuk om te doen, er ontstaan prachtige wezens met elementen van diverse dieren; ” muis-tijger-vogel” ” olifant-slang-paard”  ” eend-vis-aap”  “leeuw- ibis-kameel”  “vis-vogel-vlinder”  “vogel-dolfijn-slang”

Dit bericht is geplaatst in NIEUWS! met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.